We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.

Oписание Easy Non Veg Biryani Tips In Tamil

Вкусно и разнообразие Non Вег Biryani коллекция рецептов, очень просто приготовить бирьяни

In our Arima we present a Simple cooking app which contains huge collections of Non Veg briyani recipes (அசைவ பிரியாணி வகைகள்). It is popular throughout

the subcontinent and among the diasporas from the region. It is generally made

with spices, meat and rice

There are Variety of Non veg briyani recipes like

1. Chicken biryani recipes (கோழி பிரியாணி சமையல் குறிப்புகள்)

2. Shrimp biryani recipes (இறால் பிரியாணி சமையல் குறிப்புகள்)

3. Mutton biryani recipes (மட்டன் பிரியாணி சமையல் குறிப்புகள்)

4. Fish biryani recipes (மீன் பிரியாணி சமையல் குறிப்புகள்)

5. Egg biryani recipes (முட்டை பிரியாணி சமையல் குறிப்புகள்) and more tasty non beg briyani are available in our app

More nv biryani recipe with easy steps which induces you to choose this Non veg Briyani food regularly .Simple Briyani recipe is extremely useful for cooking learners.Tasty Briyani cooking Tips (அசைவ பிரியாணி சமையல் குறிப்பு ) comes with full advance feature .Everybodylike this.

இதோ சில அசைவ பிரியாணி உணவு வகைகள்

1. சீரக சம்பா மட்டன் பிரியாணி – Jeera Samba mutton Briyani

2. சேமியா மட்டன் பிரியாணி- Vermicelli Mutton Briyani

3. செட்டிநாடு இறால் பிரியாணி- Chettinad Prawn Briyani

4. ஸ்பெஷல் பாம்பே பிரியாணி- Special Bombay Briyani

5. பரங்கிபேட்டை பிரியாணி – Parankipettai Briyani

6. செட்டிநாடு காடை பிரியாணி- Chettinadu kaadai Briyani

7. ஸீ ஃபுட் கலவை பிரியாணி- Sea food mixed Briyani

8. வவ்வால் மீன் பிரியாணி-vaval Fish Briyani

9. ஜப்பான் ஸ்பெஷல் பிரியாணி-Japan Special Briyani

10. தந்தூரி சிக்கன் பிரியாணி- Tandoori Chicken Briyani

11.அஹனி பிரியாணி- Afghani Briyani

12. ஈத் ஸ்பெஷல் பிரியாணி- Ramadan Briyani

13. கப்ஸா ரைஸ் பிரியாணி- Kabsa Rice Briyani

14. ருசியான முட்டை தம் பிரியாணி- Tasty Egg dum Briyani

15. நாஞ்சில் இறால் பிரியாணி- Nanjil Prawn Briyani

16. சிக்கன் கீமா பிரியாணி- Chicken Keema Briyani

17. முட்டை பிரியாணி- Egg Briyani

18. மொகல் பிரியாணி- Mughal Briyani

19. மீன் பிரியாணி- Fish Briyani

20. ஹைதராபாத் மட்டன் பிரியாணி-Hyderabad Mutton Briyani

21. ஹைதராபாத் சிக்கன் பிரியாணி-Hyderabad Chicken Briyani

22.மஷ்ரூம் பாலக் பிரியாணி- Mushroom Palak Briyani

23. செட்டிநாடு சிக்கன் பிரியாணி – chettinad chicken briyani

24. திண்டுக்கல் தலபாகட்டு பிரியாணி – Dindigul thalapakattu biryani

Our hosting features are:

More Non vegrecipes with images

All Recipes In the Tamil Language

Easy to navigate, simple to use

User Friendly Navigation

Add the recipes from your side

New Recipes are added everyday

Share recipes on social media with your friends and family

Download it!Share It and enjoy cooking

Что нового в последней версии 5.0

Last updated on 28/02/2018

Non Veg Biryani Chicken Dum Biryani Tips Tamil New design added

Загрузка перевода...

Дополнительная информация о Приложения

Последняя версия

Запросить Easy Non Veg Biryani Tips In Tamil обновление 5.0

Загрузил

Abdul Mamedovi

Требуемая версия Android

Android 4.1+

Ещё

Easy Non Veg Biryani Tips In Tamil Скриншоты

Язык
Подпишитесь на APKPure
Будьте первым, кто получит доступ к раннему выпуску, новостям и руководствам лучших игр и приложений для Android.
Нет, спасибо
Подписаться
Подписка оформлена!
Теперь вы подписаны на APKPure.
Подпишитесь на APKPure
Будьте первым, кто получит доступ к раннему выпуску, новостям и руководствам лучших игр и приложений для Android.
Нет, спасибо
Подписаться
Подписаны!
Теперь вы подписаны на нашу рассылку.